27 de maig 2009

També És Per Tu...
tbsxtu

La  Biblioteca de Maçanet de la Selva és un servei municipal d'informació que té com a objectiu fomentar la cultura, el coneixement, la formació i el lleure. La Biblioteca de Maçanet de la Selva va ser inaugurada el 18 de gener de 2015 i se situa al carrer Cabrera, darrera de Can Trincheria i molt a prop de la Plaça de l'Església. 
La Biblioteca està integrada a la Xarxa de Biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i és gestionada per l'Ajuntament de Maçanet de la Selva, amb el suport de l'àrea de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona. 

Els serveis que ofereix la Biblioteca són:
 biblo nova1
-Accés a Internet
-Activitats de promoció de la biblioteca i foment de la lectura
-Assessorament a biblioteques escolars
-Bústia de suggeriments
-Butlletins de novetats
-Carnet d'usuari
-Consulta a sala
-Consulta a sala de documents audiovisuals
-Desiderates
-Espai Wi-Fi
-Fons de lectura fàcil
-Fons per a prelectors
-Hores del conte
-Informació localbiblo nova3-Préstec a escoles
-Préstec a institucions
-Préstec interbibliotecari
-Préstec personal
-Racó dels pares
-Renovació de préstec
-Reserva de préstec
-Visites escolars

Per cercar qualsevol tipus de document (llibre, cd, dvd...) consulteu el Catàleg del Sistema de Lectura Pública de Catalunya (Argus).
En cas que el document no estigui disponible a la Biblioteca de Maçanet, poseu-vos en contacte amb nosaltres i el localitzarem amb el servei de préstec interbibliotecari.

Consulta els documents d'aquesta i d'altres biblioteques a través de:

Contacte:

Biblioteca Municipal
C/ Cabrera, 12
17412 MAÇANET DE LA SELVA
Tel. 972 858 475

3 comentaris:

  1. Almenar espera també una nova biblioteca. La nostra biblioteca actualment està al carrer espadós, 2 d'Almenar. És un edifici que compartim amb altres entitats del nostre poble.
    Encara no esta adaptat per les persones amb discapacitat per què es troba en un primer pis sense ascensor. Cada cop la trobem més petita i sobretot a l'hora de fer activitat culturals amb gran nombre d'assistents no tenim cap tipus de sala d'actes ni un espai prou gran per als nens que participen a les hores del conte.

    ResponElimina
  2. Yolanda, desitjo de tot cor que tant Almenar com Maçanet arribin a tenir les necessitats cobertes i tot allò que es mereixen!!!

    ResponElimina
  3. Hola des de Santa Cristina d'Aro, m'afegeixo a les biblioteques petites amb molts usuaris, barreres arquitèctòniques que impossibiliten l'accés a gent amb minusvalies físiques.
    A veure si amb aquests missatges concienciem als polítics perquè inciïn bén aviat els canvis que necessitem per oferir bibliteques amb qualitat i obertes realment a tothom !

    ResponElimina